Vleeswaren,Worst en Paté
50 gram
Trevelez Serrano HamHandgesneden door Nederlands eerste Maestro Cortador,Michel Welling.
Zachte milde smaak, natuurlijk gerijpt met alleen zeezout als toevoeging.Gerijpt in het bergdorp Trevelez in de Sierra Nevada.De top onder de serrano…€ 4,50100 gram
Trevelez Serrano HamHandgesneden door Nederlands eerste Maestro Cortador,Michel Welling.
Zachte milde smaak, natuurlijk gerijpt met alleen zeezout als toevoeging.Gerijpt in het bergdorp Trevelez in de Sierra Nevada.De top onder de Serrano…€ 6,50- JAMON IBERICO 100% BELLOTA - 50 gram
Jamon 100% Iberico gevoed met bellota's. Deze Iberico ham is de enige die zichzelf Pata Negra mag noemen. Is van 100% Iberico ras. Minstens 36 maanden ( 3 jaar) natuurlijk gerijpt zonder enige andere toevoeging dan zeezout. Intens…
€ 14,75 - Salchichon Extra 100 gram
Deze milde Salchichon Extra van het Duroc varken is heerlijk bij de borrel. Natuurlijke rijping zorgt voor de voortreffelijke smaak.
€ 4,95 - Serrano Mix Plateau
Een mooi ruim plateau om te delen ( 250 gram)
Jamon Serrano Reserva - Salchichon Extra - Chorizo Extra
Natuurlijk gedroogde topkwaliteit van het duroc varken.€ 17,50 - Iberico Mix Plateau
Mooi gemengd Iberico Plateau om te delen - 250 gram
Jamon Iberico , Sachichon Iberico Bellota en Chorizo Iberico Bellota.€ 25,00 100 gram
Prosciutto di Parma 36mndVan top producent Ferrari,deze Prosciutto di Parma is maar liefst 36 maanden gerijpt.Vol van smaak met een heerlijk notig karakter.
€ 5,95100 gram
100 gram
100 gram
Bresaola Punta D'AncaDankzij de zachte en verfijnde smaak is bresaola uitstekend geschikt als voorgerecht, bijvoorbeeld als carpaccio met een scheutje olijfolie, citroen en Parmezaanse kaas. Ook op een luxe antipastischotel of borrelplank komt dit…
€ 5,49100 gram
Ambachtelijke Runder RookvleesSuper malse licht gerookte Ambachtelijke Runder rookvlees,allerdunst gesneden het lekkerst!
€ 3,85100 gram